Even voorstellen…

Ik ben Rianne Riepma-Jansen, 28 jaar oud, getrouwd, moeder van Manoah en de enthousiaste eigenaar van Physio4Kids.

In 2011 ben ik op de Hogeschool Leiden afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2015 ben ik bij Avans+ in Breda afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. Ik heb ervaring in het werken met baby’s, schoolkinderen en daarnaast met kinderen met een meervoudige beperking, Autisme Spectrum Stoornissen en andere gedragsproblematiek. Ik ben werkzaam geweest in zowel de eerste, tweede en derdelijns gezondheidszorg. Daarnaast ben ik twee keer voor korte periode in Kaapstad geweest om onderzoek te doen naar kinderen met coördinatie stoornissen.

 

Mijn specialisatie ligt in het onderzoeken en behandelen van kinderen van 0-18 jaar met fijne en/of grof motorische problemen . Tijdens de behandelingen werk ik spelenderwijs samen met het kind aan de hulpvraag die zij en/of ouders hebben. Naast kinderfysiotherapeut ben ik docent Babymassage.

 

Aangesloten bij Kwaliteitregister fysiotherapie en kinderfysiotherapie onder nummer: 316253

BIG geregistreerd onder nummer: 19914334504

Voor meer informatie over kinderfysiotherapie: http://nvfk.fysionet.nl/.

Ik ben Karlijn Meijnders- Leeuwen van, moeder van twee jongens. Sinds september 2018 werkzaam bij Physio4kids.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan Avans+ te Breda als kinderfysiotherapeut. Ik heb gewerkt in alle facetten van de gezondheidszorg, namelijk eerste lijns praktijken, (academische ) ziekenhuizen en revalidatiecentra/mytylscholen. Hierdoor heb ik ervaring in het werken van zowel baby’s, school gaande kinderen, kinderen met een meervoudige beperking, Autisme Spectrum Stoornissen en andere gedragsproblematiek.

 

Mijn specialisatie ligt in het onderzoeken en behandelen van kinderen van 0-18 jaar met fijne-en of grove motorische problemen. Tijdens de behandelingen werken wij spelenderwijs samen met het kind aan de hulpvraag die zij en/of de ouders hebben. Naast kinderfysiotherapeuten zijn we docent in babymassage en babyreflexologie.

Aangesloten bij Kwaliteitsregister fysiotherapie en kinderfysiotherapie onder nummer: 316253 & 328528

BIG geregistreerd onder nummer : 19914334504 & 9916145104

Voor meer informatie over kinderfysiotherapie:  http://nvfk.fysionet.nl/

Testimonials

Onze tevreden klanten

  • Rianne heeft vorig jaar gedurende 8 maanden mijn zoontje van 3 jaar wekelijks geobserveerd en speelsgewijs kinderfysiotherapie gegeven vanwege een te jonge motoriek. Ze bracht veel variatie aan in de training waardoor mijn zoontje het een feestje vond om naar de fysio toe te gaan. Rianne is zeer geïnteresseerd, gemotiveerd en betrokken. Kan erg goed observeren, kennis toepassen en weet problemen goed te verwoorden en uit te leggen. Ze maakt een plan en werkt deze in samenwerking met de ouders uit tot het gewenste resultaat bereikt is. Ook na het beëindigen van de training blijft ze geïnteresseerd en evalueert ze hoe het gaat. Ik kan Rianne aan iedereen aanbevelen!

    Sandra Lensink
  • Onze dochter (4 jaar) is na een gebroken bovenbeen bij Rianne terecht gekomen. Zij was erg angstig en bang om haar been weer te gebruiken maar vanaf de eerste ontmoeting wist Rianne haar vertrouwen te winnen. Rianne is speels in de omgang, methode en aanpak waardoor voor onze dochter alle bezoekjes een feestje waren in plaats van fysiotherapie. Rianne is scherp in haar observaties, ziet verbanden zowel fysiek als mentaal, is doel- en resultaatgericht en flexibel in de aanpak als ze ziet dat ze daarmee haar doel nog eerder/beter bereikt. Rianne communiceert goed naar zowel het kind als de ouders en door haar enthousiasme en aanmoediging zagen we het zelfvertrouwen bij onze dochter per bezoekje groeien. Rianne denkt goed mee en geeft tips hoe je ook thuis op een speelse wijze kunt blijven oefenen en is zeer meelevend en betrokken. Je wenst alle kinderen met fysieke of mentale problemen trainingen bij juf Rianne!

     
    Familie Koster