Veel klachten en zorgen van ouders op het gebied van bewegingsproblemen kunnen ook andere oorzaken hebben. Physio4Kids heeft daarom vaak contact met de huisarts, de kinderarts of andere specialisten, zoals een logopedist, ergotherapeut, yogadocent, kinderpsycholoog, (kinder)orthopeed of pedagoog. 

 • Ergokids
  Ergokids is een dynamische, vrijgevestigde ergotherapiepraktijk voor kinderen.
 • Movement Therapy
  Movement Therapy combineert jarenlange ervaring in oefentherapie Mensendieck met de nieuwste inzichten op het gebied van bewegen. Als de dagelijkse houdingen en bewegingen niet vanzelfsprekend zijn kunt u bij hen terecht. Zij geven onder andere therapie bij bekkenklachten en andere zwangerschapsgerelateerde klachten. Daarnaast geven zij zwangerschapsmassages.
 • Kidsproof ’t Gooi
  Alle kinderactiviteiten, uitjes en de leukste tips voor ouders met kinderen tot 12 jaar.
 • Mom in Balance
  Outdoor workouts om energiek en fit je zwangerschap door te komen, voor een goed herstel na je zwangerschap en een goede balans tussen een energiek working-life als moeder.
 • Praktijk voor natuurgeneeskunde
  Praktijk voor Orthomoleculaire-Natuurgeneeskunde. Niet alleen de klachten worden behandeld, maar vooral ook de persoon als geheel. In de praktijk wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke therapieën: Natuurgeneeskunde, Fytotherapie, Orthomoleculaire geneeskunde, PNI, TCM/Acupunctuur, Bioresonantie therapie, Voedingsleer.